Om oss

Välkommen till Reumatikerföreningen i Storuman. Vårat upptagningsområde innefattar Storuman - Sorsele - Tärnaby - Hemavan.

Stort område betyder långa avstånd, men vi gör vårat bästa för att alla skall få ut så mycket av föreningen. På denna hemsida kan du bl.a läsa om vilka aktiviteter som är planerat för året samt annan nyttig information.

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vår förening är en del av Reumatikerförbundet, som har 200 föreningar över hela landet.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!